Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Baby

Kies uw eigen tekst of afbeelding.

Babykleding laten bedrukken door dutchpitstop.nl als origineel kraamcadeau.

Wat is er nou leuker dan op kraamvisite gaan met een superpersoonlijk cadeau in de vorm van babykleertjes, bedrukt met uw eigen tekst of afbeelding? Via dutchpitstop.nl laat u babykleding bedrukken volgens uw eigen ontwerp. U kunt online zelf een tekst opgeven en een foto of andere afbeelding doorgeven. Zo werkt het:

  • 1.U kiest welke babykleertjes u wilt laten bedrukken. Wij hebben rompertjes, T-shirts, stoere hoodies en sweatpants, schattige mutsjes, badjasjes, badcapes en slabbetjes.
  • 2.U kiest een van de vele beschikbare kleuren en bepaalt de maat en het aantal. Wij bedrukken kleding voor baby's tot 24 maanden.
  • 3.Vervolgens schrijft u een tekst of kiest u een afbeelding of foto. U bepaalt zelf de grootte en de plaats op het kledingstuk.
  • 4.Als u tevreden bent over het ontwerp drukt u op de knop 'bestel'. U krijgt dan direct de kostprijs van uw bestelling in beeld.
  • 5.Vervolgens gaan wij aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te verzorgen.


Wilt u babykleding laten bedrukken, zoekt u een artikel dat u niet op onze website kunt vinden of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via ons e-mail adres en wij nemen contact met u op. U kunt ook bellen met telefoonnummer 030-6000412. Samen met u vinden wij dan vast een oplossing.