Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Sweater

Regel alles eenvoudig online.

Via dutchpitstop.nl sweaters laten bedrukken voor vereniging of bedrijf.

Wilt u een mooie sweater laten bedrukken met het logo van uw vereniging of bedrijf? Een sweater met unieke tekst laten maken voor uw vriendengroep? Of iemand een sweater cadeau doen met uw persoonlijke tekst of afbeelding? Het kan allemaal bij dutchpitstop.nl. De sweaters die wij voor u bedrukken zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in vele kleuren en maten:

  • Damesmodellen, onder andere met een wijde hals
  • Herenmodellen met of zonder korte rits, ook in fleece
  • Kindermodellen

Een sweater laten bedrukken regelt u heel eenvoudig online:

  • 1.U kiest het model, de maat en de kleur.
  • 2.U bepaalt de opdruk. Dat kan een door u opgegeven tekst zijn, een foto, afbeelding of logo, zelfs een QR-code is mogelijk. Tijdens het ontwerpen ziet u precies hoe uw sweater eruit komt te zien en hoe duur hij wordt.
  • 3.Als u tevreden bent over het ontwerp drukt u op de knop 'bestel'. Vervolgens gaan wij aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren.

Aarzel niet om speciale wensen aan ons door te geven. In overleg is er heel veel mogelijk, zoals afwijkende maten en modellen. Maak gebruik van het formulier op deze site om uw voorkeur kenbaar te maken. Wij nemen dan snel contact met u op om tot een oplossing te komen. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Het telefoonnummer is 030-6000412