Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Hoodie

Leuk voor verenigingen en vriendengroepen.

Een hoodie laten bedrukken via dutchpitstop.nl voor een uniforme uitstraling.

Een hoodie laten bedrukken is een leuk idee om als vereniging of vriendengroep uniform naar buiten te treden. Bij dutchpitstop.nl regelt u het heel eenvoudig. Wij bedrukken ook in oplagen van één, dus zelfs voor ieder lid een hoodie met de eigen naam erop behoort tot de mogelijkheden. Ook is het natuurlijk een heel leuk idee om iemand een hoodie cadeau te doen met een unieke opdruk. Dat kan een tekst zijn, maar ook een foto of logo. Een hoodie laten bedrukken bij dutchpitstop.nl werkt heel eenvoudig:

  • 1.Kies het gewenste model: wij hebben hoodies met of zonder rits voor dames, heren en kinderen.
  • 2.Maak uw keus uit een van de vele kleuren of kleurcombinaties en bepaal de maat per model.
  • 3.Vervolgens geeft u een tekst op of uploadt u een foto, logo of andere afbeelding. Tijdens dit proces heeft u voortdurend de kostprijs voor uw bedrukte hoodie in beeld.
  • 4.Als u tevreden bent met uw ontwerp drukt u op de knop 'bestel'. Wij gaan dan aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren.

dutchpitstop.nl staat open voor uw speciale wensen. Wilt u bijvoorbeeld een hoodie laten bedrukken in een maat die u niet terugvindt bij het model van uw keuze, laat het ons dan weten. Samen komen we daar zeker uit. Schroom daarom niet om al uw wensen aan ons kenbaar te maken. Dat kan via het contactformulier op deze website of via telefoonnummer 030-6000412.