Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Polo

Met uw logo, naam of een zelf gekozen afbeelding.

Via dutchpitstop.nl kunt u topkwaliteit polo's laten bedrukken.

Via dutchpitstop.nl kunt u polo's laten bedrukken met een door uzelf opgegeven tekst, logo of afbeelding. De polo's zijn van topkwaliteit en blijven goed in model. Ook de pasvorm is uitstekend. Een polo met tekst of logo straalt klasse uit en is daarom ideaal als bedrijfskleding. Maar ook verenigingen, vriendengroepen en scholen komen er goed mee voor de dag. U bestelt de polo's als volgt:

  • 1.Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies de polo uit die u wilt laten bedrukken. Wij hebben dames-, heren- en kinderpolo's met lange of korte mouw.
  • 2.Kies de kleur, de maat en het aantal. Er zijn polo's in de maten S tot en met 5XL. Vindt u uw maat niet, neem dan contact met ons op. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.
  • 3.Vervolgens schrijft u een tekst of voegt u een logo, afbeelding of foto toe. U bepaalt zelf de grootte en de plaats op het kledingstuk. U kunt ook een QR-code op uw polo laten zetten, zodat mensen bijvoorbeeld het adres van uw website kunnen scannen.
  • 4.Tijdens het ontwerpen heeft u voortdurend de prijs van uw kledingstuk in beeld. Bent u klaar, dan drukt u eenvoudig op de knop 'bestel'.
  • 5.Na ontvangst gaan wij aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk in orde te maken.

Wilt u meer weten, of een polo laten bedrukken die u niet vindt in ons assortiment? Stuur ons dan een e-mail of bel 030-6000412. Wij helpen u graag verder!