Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

T-shirt

Ook leuk als cadeau met een foto, afbeelding of tekst.

T-shirts laten bedrukken voor bedrijf, vereniging of vriendengroep.

Bij dutchpitstop.nl kunt u uiteraard ook T-shirts laten bedrukken met uw eigen tekst, logo of afbeelding. Ideaal voor bedrijven en verenigingen, maar ook leuk bij speciale evenementen als familie-uitjes, vrijgezellenfeesten of carnaval. En wat dacht u van een bedrukt T-shirt als origineel cadeau voor een verjaardag of jubileum? Onze T-shirts zijn van hoge kwaliteit, net als de bedrukking. Het bestellen van de T-shirts werkt als volgt:

  • 1.U kiest een T-shirt uit dat u wilt laten bedrukken. Wij hebben dames-, heren- en kindershirts met lange of korte mouw in diverse kwaliteiten.
  • 2.U kiest een van de vele beschikbare kleuren en bepaalt de maat en het aantal. Er zijn T-shirts in de maten S tot en met wel 5XL. Op aanvraag zijn nog grotere maten verkrijgbaar.
  • 3.Vervolgens schrijft u een tekst of kiest u een afbeelding of foto. U bepaalt zelf de grootte en de plaats op het kledingstuk. Ook kunt u ervoor kiezen om een QR-code op uw T-shirt te laten drukken. Dit is een code die u met een app op uw smartphone kunt scannen om snel naar een website te gaan.
  • 4.Is uw ontwerp klaar, dan klikt u op de knop 'bestel'. U krijgt vervolgens direct de kostprijs van uw bestelling in beeld.
  • 5.Na ontvangst gaan wij aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te verzorgen.

Wilt u meer weten of een T-shirt laten bedrukken dat u niet vindt in ons assortiment? Stuur ons dan een e-mail of bel 030-6000412. Wij zijn u graag van dienst en vinden gegarandeerd een oplossing.